OPEN opleidingen

VVH Consult is in het bezit van een certificaat FoodScan by Q-for en is zodoende een erkende dienstverlener bij Alimento en lesgever van tal van OPEN opleidingen onder de opleidingsrubriekvoedselveiligheid en kwaliteit’.

IN-HOUSE opleidingen

VVH Consult geeft ook opleidingen IN-HOUSE, op maat van het bedrijf. Enerzijds kan dat één van de opleidingen zijn die bij Alimento in open aanbod gegeven worden. Anderzijds kan dat een opleiding zijn met betrekking tot eender welk issue aangaande voedselveiligheid en kwaliteit: autocontrole, IFS, BRCGS, IFS, FSSC 22000,….. levensmiddelenwetgeving, hygiëne, HACCP, allergenen, microbiologie, food defense, etiketten, verpakking,….

Een deel van de voorbereiding gebeurt ter plaatse in het bedrijf => de nodige informatie en input wordt verkregen om de opleiding ‘op maat’ op te maken.

Doelpubliek, zowel down-top als top-down is mogelijk, concrete inhoud, praktische afspraken, evaluatie,…. worden besproken (eventueel worden foto’s ter plaatse genomen, of kunnen nadien bezorgd worden).

Op basis van de verkregen info maakt VVH Consult een presentatie en/of bezorgt de afgesproken output. De klant geeft vervolgens mogelijke feedback en zodoende kunnen eventuele aanpassingen gemaakt worden.

De afgestemde presentatie/output wordt op een afgesproken tijdstip bij de klant gegeven voor het gewenste doelpubliek.

Dit gebeurt altijd op een interactieve manier.

 We moeten voedselveiligheid zien als een investering, niet als een kostenpost. Het is een investering in de gezondheid van onze mensen, onze economie en onze planeet. 

⸺ Kofi Annan, voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties.